Winkelwagen  

Geen producten

Gratis verzending! Verzendkosten
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren.

Akkoord

Oogwindwerken / Er zijn 9 producten

Wanneer een onderdeel van uw zonwering kapot is, zoals het oogwindwerk, vindt u zeker het juiste vervangende artikel in het assortiment van Shadowparts.nl. Ons aanbod aan vervangende onderdelen is dermate groot dat voor ieder type zonnescherm het juiste oogwindwerk te vinden is. Vindt u toch niet het juiste windwerk op de website? Dan doen wij ons best om dit alsnog te bestellen. Profiteer van onze decennialange ervaring bij het maken van uw keuze!

Producten

Weergeven als  

Weergeven als  

Het juiste oogwindwerk voor uw zonnescherm

Het komt voor dat uw zonnescherm een nieuw oogwindwerk, of een onderdeel zoals een draaistang, muurklem of opvulring nodig heeft. Het is begrijpelijk dat u dan niet direct op het juiste artikel in onze webshop klikt en dat u even moet zoeken naar het juiste windwerk. Om volledig zeker te zijn van uw keuze voor een oogwindwerk, schakelt u eenvoudig onze technische specialisten in. Zo vindt u al gauw een type 1:7 of een type 1:3 (oog)windwerk, mocht dat zijn wat u nodig heeft. Ook helpen we u graag als u zoekt naar onderdelen voor:

Maak snel weer gebruik van uw zonwering

Een zonnescherm repareren hoeft niet veel moeite te kosten. Waarom een compleet nieuw systeem aanschaffen als u ook gewoon de keuze heeft uit allerhande compatibele onderdelen bij Shadowparts.nl? Bestel het juiste oogwindwerk in onze webshop en ontvang het windwerk al binnen twee werkdagen. Zo profiteert u snel weer van zonwering die naar behoren functioneert. Wenst u advies of meer informatie over een windwerk? Bel dan naar ons kantoor in Arnhem via +31(0)26 - 32 74 420 of stuur een e-mail naar info@shadowparts.nl.