Winkelwagen  

Geen producten

€ 0,00 Verzendkosten
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren.

Akkoord

Oogwindwerken / Er zijn 7 producten

Wanneer een onderdeel van uw zonwering kapot is, vindt u zeker het juiste in het assortiment van Shadowparts.nl. Ons aanbod aan vervangende onderdelen is dermate groot dat voor ieder type zonnescherm het juiste oogwindwerk te vinden is. Vindt u toch niet het juiste onderdeel op de website? Dan kunnen wij alsnog het juiste onderdeel voor u vinden. Bovendien ontvangt u altijd technisch advies wanneer u er niet uit komt. Al meer dan 35 jaar hebben wij kennis opgebouwd op het gebied van zonwering, dus u kunt altijd rekenen op de beste support bij het maken van uw keuze.

Producten

Weergeven als  

Weergeven als  

Het juiste oogwindwerk voor uw zonnescherm

Soms heeft uw zonnescherm een nieuw oogwindwerk nodig, of een onderdeel daarvan zoals een draaistang, muurklem of opvulring. We kunnen ons voorstellen dat u niet direct op het juiste onderdeel in onze webshop klikt en dat u misschien even moet zoeken naar het juiste onderdeel. Om écht zeker te zijn van uw keuze voor een oogwindwerk of een ander onderdeel, schakelt u eenvoudig onze technische specialisten in voor hulp. Wij helpen u ook graag bij het vinden van onderdelen voor:

Maak binnenkort weer gebruik van uw zonwering

Een zonnescherm repareren hoeft niet veel moeite te kosten. Waarom zou u een compleet nieuw systeem aanschaffen als u ook gewoon de keuze heeft uit talloze compatibele onderdelen? Bestel een oogwindwerk via onze webshop en ontvang het binnen twee werkdagen in huis. Zo kunt u het direct toepassen en weer snel gebruikmaken van een goed functionerende zonwering. Bij Shadowparts.nl hoeft u hier nooit lang op te wachten! Om contact op te nemen met onze specialisten, belt u naar +31(0)26 - 32 74 420 of vult u het contactformulier in.