Winkelwagen  

Geen producten

€ 0,00 Verzendkosten
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren.

Akkoord

Schakelmateriaal / Er zijn 26 producten

Heeft u thuis een installatie van Somfy en zoekt u hiervoor de juiste onderdelen? Op Shadowparts.nl vindt u alles wat u zoekt. Onze expertise in rolluiken en zonweringen hebben wij de afgelopen 35 jaar sterk ontwikkeld. Hierdoor hebben wij kennis over merken als Somfy, Heroal, Selve, Imbac en Alulux – en over alle onderdelen die bij de systemen van deze fabrikanten horen. Op onze website vindt u een groot assortiment. Ziet u niet wat u zoekt? Vraag ons dan naar het onderdeel, dan leveren wij deze alsnog graag aan u.

Producten

Weergeven als  

Weergeven als  

Direct de juiste Somfy onderdelen aanschaffen

Wanneer u onderdelen zoekt voor uw Somfy installatie, wilt u natuurlijk graag meteen de juiste kopen. Soms weet u dit al van tevoren omdat u al een bepaald systeem in huis heeft, maar het is ook goed mogelijk dat u hulp nodig heeft. In dat geval staan wij voor u klaar, zodat u de juiste onderdelen bestelt voor bijvoorbeeld uw zonnescherm of rolluiken. Enkele onderdelen van Somfy die u direct vanaf de website kunt bestellen zijn onder meer een afstandsbediening en een draadloze muurschakelaar. Dit zijn producten die bij ons uiteraard ook voor systemen van andere merken beschikbaar zijn.

Gebruik uw onderdelen meteen

Met een grote voorraad aan divers schakelmateriaal en andere producten, haalt u binnen twee dagen het juiste product zonder enige moeite in huis. Bestel eenvoudig in onze webwinkel! Heeft u vragen over onze producten? Of wilt u een specifiek product bestellen? Bel dan naar +31(0)26 - 32 74 420 of vul het contactformulier in.