Winkelwagen  

Geen producten

€ 0,00 Verzendkosten
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren.

Akkoord

Schakelmateriaal / Er zijn 27 producten

Heeft u thuis een installatie van Somfy en zoekt u hiervoor de juiste onderdelen? Op Shadowparts.nl vindt u alles wat u zoekt. Onze expertise in rolluiken en zonweringen hebben wij de afgelopen 35 jaar sterk ontwikkeld. Hierdoor hebben wij kennis over merken als Somfy, Heroal, Selve, Imbac en Alulux – en over alle onderdelen die bij de systemen van deze fabrikanten horen. Op onze website vindt u een groot assortiment, maar alles wat u hier niet vindt, leveren wij alsnog graag aan u.

Producten

Weergeven als  

Weergeven als  

Direct de juiste Somfy onderdelen aanschaffen

Wanneer u onderdelen zoekt voor uw Somfy installatie, wilt u natuurlijk graag meteen de juiste aankopen. Soms weet u dit al van tevoren omdat u al een bepaald systeem in huis heeft, maar het is ook goed mogelijk dat u hulp nodig heeft. In dat geval staan wij voor u klaar, zodat u de juiste onderdelen bestelt voor bijvoorbeeld uw zonnescherm of rolluiken. Enkele onderdelen van Somfy die u direct vanaf de website kunt bestellen zijn onder meer een afstandsbediening en een draadloze muurschakelaar. Dit zijn producten die bij ons uiteraard ook voor systemen van andere merken beschikbaar zijn.

Gebruik meteen uw onderdelen

Met een grote voorraad aan diverse producten, haalt u binnen twee dagen het juiste product zonder enige moeite in huis. Vervolgens kunt u het direct toepassen. Bestel eenvoudig in onze webwinkel! Heeft u vragen over onze producten? Of wilt u een specifiek product bestellen? Bel naar +31(0)26 - 32 74 420 of vul het contactformulier in.