Winkelwagen  

Geen producten

Gratis verzending! Verzendkosten
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren.

Akkoord

Schakelaars / Er zijn 16 producten

Shadowparts.nl biedt u de juiste dubbel- of enkelpolige schakelaar aan voor uw elektrische zonwering of rolluik. Na verloop van tijd dienen bepaalde componenten van deze systemen vervangen te worden. Het is dan onnodig om een volledig nieuw systeem te kopen, wanneer u in onze webshop eenvoudig een vervangende lichtschakelaar of dubbel- of enkelpolige schakelaar aanschaft om te gebruiken voor de afstandsbediening van het systeem!

Subcategorieën

Producten

Weergeven als  

Weergeven als  

De juiste (enkel)polige schakelaar voor uw systeem

Een enkelpolige schakelaar is bedoeld voor het bedienen van één buismotor in een rolluik, screen of zonnescherm. Dit is een standaard, bedrade motor die u in veel elektrische systemen terugziet. Daarnaast bestaat er een radiografische motor, oftewel ‘radiomotor’ die rechtstreeks op het lichtnet wordt aangesloten. Deze bedient u met een lichtschakelaar waarbij het gebruik van een afstandsbediening, net als bij een enkelpolige schakelaar, mogelijk is. Elk systeem, of dit nu van Selve, ASA of Somfy is, heeft zijn eigen aandrijving. Daarom bieden wij een ruim aanbod aan schakelaars aan. Zo vindt u altijd een dubbelpolige, enkelpolige of lichtschakelaar voor de afstandsbediening van uw systeem.

Laat u voorzien van passend advies

Weet u niet precies welke enkelpolige schakelaar of lichtschakelaar u nodig heeft voor de afstandsbediening van uw systeem? Dan helpen wij u graag verder met het vinden van het juiste onderdeel. Ook voor handmatige rolluiken en zonneschermen bieden wij een breed gamma aan artikelen aan. Omdat wij al decennialang actief zijn in ons vakgebied, vertrouwt u met een gerust hart op onze artikelen én dienstverlening. Bovendien wordt elk onderdeel, of dit nu een lichtschakelaar voor de afstandsbediening van uw systeem of een ander product is, binnen twee werkdagen geleverd, zodat u het meteen kunt toepassen. Wenst u advies? Neem dan contact op met ons kantoor in Arnhem. U bereikt ons via +31(0)26 - 32 74 420 of info@shadowparts.nl.