Winkelwagen  

Geen producten

Gratis verzending! Verzendkosten
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren.

Akkoord

Handzenders / Er zijn 6 producten

Wilt u een Somfy-afstandsbediening aanschaffen? Voor het kopen van een Somfy-afstandsbediening kunt u uitstekend bij Shadowparts.nl terecht. Met een Somfy-afstandsbediening bedient u gemakkelijk uw zonnescherm vanuit iedere plek in huis. Wij specialiseren ons al decennialang in zonwering en rolluiken, waardoor we exact weten waar u naar zoekt. Weet u dus zelf niet of u de goede keuze maakt, wanneer u een Somfy-afstandsbediening gaat kopen? Dan helpen onze experts u graag.

Producten

Waarom een Somfy-afstandsbediening kopen voor uw zonnescherm?

Somfy is een vooraanstaand merk op het gebied van elektrische bediening van zonwering. U kunt dan ook niet alleen een Somfy-afstandsbediening voor een zonnescherm kopen, maar ook voor rolluiken, garagedeuren, verlichting, beveiligings- en verwarmingsinstallaties. Een dergelijke afstandsbediening is altijd zeer accuraat en gebruiksvriendelijk, deze kan bijvoorbeeld voorkeursstanden onthouden!

Een afstandsbediening in de vorm van een handzender

Een handzender is een type van de Somfy-afstandsbediening dat u kunt kopen in onze webshop. Deze is geschikt voor alle Somfy-producten die zijn uitgerust met RTS-technologie. U bent vrijwel direct klaar met het instellen van deze Somfy-afstandsbediening en kunt meteen uw zonnescherm bedienen. Het voordeel is dat u dit met een Somfy-afstandsbediening vanaf elke locatie in huis kunt doen, wat met een schakelaar voor uw zonnescherm niet zo is. Hoewel er eenvoudige handleidingen te vinden zijn om dit apparaat in te stellen, voorzien onze experts u altijd graag van advies en technische tips.

Koop al uw benodigdheden op één plek

Naast een Somfy-afstandsbediening voor uw zonnescherm, kunt u bij Shadowparts.nl nog veel meer onderdelen kopen. Denkt u aan markiesonderdelen of aan onderdelen voor een handmatig rolluik, zoals bandopwinders. Onze voorraad is altijd op peil, zodat u de Somfy-afstandsbediening of andere producten die u gaat kopen snel in huis heeft. Vindt u het benodigde artikel niet online? Neem dan contact op met ons kantoor in Arnhem en we bestellen het voor u. U bereikt ons via +31(0)26 - 32 74 420 of info@shadowparts.nl.