Winkelwagen  

Geen producten

€ 0,00 Verzendkosten
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren.

Akkoord

Somfy / Er zijn 5 producten

Wilt u een Somfy afstandsbediening voor uw zonnescherm kopen zodat u gemakkelijk uw scherm kunt bedienen vanuit iedere plek in het huis? Shadowparts.nl heeft precies wat u nodig heeft. Al meer dan 35 jaar specialiseren wij ons in alles wat met zonweringen en rolluiken te maken heeft. Producten voor zowel handmatige als elektrische bediening van rolluiken en zonweringen maken deel uit van ons brede assortiment. Weet u niet precies of u de goede keuze maakt, bijvoorbeeld wanneer u erover denkt om een Somfy afstandsbediening voor uw zonnescherm te kopen? Dan helpen onze experts u graag met technische tips.

Producten

Waarom zou u een Somfy afstandsbediening voor uw zonnescherm kopen?

Het merk Somfy is een hoofdrolspeler op het gebied van elektrische bediening van zonneschermen en rolluiken. Mensen kopen niet alleen een Somfy afstandsbediening voor hun zonneschermen, maar ook voor garagedeuren, verlichting, raamdecoratie, beveiliging en zelfs verwarmingsinstallaties. Dit apparaat is bovendien zeer accuraat en gebruiksvriendelijk en kan bijvoorbeeld ook voorkeursstanden onthouden.

Somfy Telis 1 RTS handzender

De Somfy Telis 1 RTS handzender is een van de Somfy afstandsbedieningen die u kunt kopen bij Shadowparts.nl. Deze is geschikt voor alle Somfy producten die zijn uitgerust met RTS-technologie. U bent vrijwel direct klaar met het instellen van de afstandsbediening en u weet ook meteen hoe u meerdere RTS-systemen tegelijkertijd kunt bedienen. Dit maakt het leven in huis wel een heel stuk gemakkelijker! Op YouTube en via de online handleiding kunt u duidelijke instructies vinden over de werking van deze afstandsbediening.

Een ervaren partij in rolluiken en zonweringen

Naast de Somfy afstandsbediening voor uw zonnescherm, kunt u op onze website nog veel meer producten en onderdelen kopen, ook voor handmatige systemen. Wat dacht u van markiesonderdelen of onderdelen voor uw handmatige rolluik, zoals een bandopwinder? Shadowparts.nl is dé expert op het gebied van rolluiken en zonweringen. Onze specialisten weten alle details over diverse systemen en producten van Heroal, Somfy, Selve, Imbac en Alulux. Onze voorraad is altijd goed aangevuld, zodat u uw online bestelling binnen twee werkdagen kunt verwachten. Staat een product dat u zoekt niet op de website? Dan bestellen wij het graag zo snel mogelijk voor u. Vul het contactformulier in of bel naar +31(0)26 - 32 74 420.