Winkelwagen  

Geen producten

Gratis verzending! Verzendkosten
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren.

Akkoord

Rolluik schakelaars / Er zijn 8 producten

Shadowparts.nl biedt u graag de juiste enkelpolige schakelaar aan voor uw elektrische zonwering. Het kan gebeuren dat bepaalde onderdelen van uw rolluik of zonnescherm niet meer goed functioneren of zelfs helemaal kapot zijn. Dan is het een dure investering om een compleet nieuwe zonwering aan te schaffen. Zeker wanneer u een nieuwe enkelpolige schakelaar nodig heeft, is enkel dit onderdeel vervangen voldoende om uw elektrische zonwering perfect te kunnen gebruiken.

Producten

De juiste enkelpolige schakelaar of afstandsbediening voor uw rolluik

Een enkelpolige schakelaar is bedoeld voor het bedienen van één buismotor in een rolluik, screen of zonnescherm. Dit is een standaard, bedrade motor die u in veel elektrische zonneschermen terugziet. Daarnaast is er ook een radiografische motor, oftewel ‘radiomotor’, die rechtstreeks op het lichtnet wordt aangesloten. U bedient deze eenvoudig door middel van een afstandsbediening. Ieder systeem, bijvoorbeeld van Selve, ASA of Somfy, heeft zijn eigen aandrijving en daarom bieden wij een groot assortiment aan schakelaars aan voor uw specifieke rolluik, screen of zonnescherm.

Wij geven u graag passend advies

Weet u niet precies welke enkelpolige schakelaar u nodig heeft of vindt u niet het juiste product in onze webwinkel? Dan helpen wij u graag met het vinden van het juiste onderdeel. Ook voor handmatige zonneschermen en rolluiken bieden wij talloze producten aan – in de meeste gevallen direct uit voorraad – die u snel en gemakkelijk kunt toepassen.

Geniet van onze uitstekende service

Al meer dan 35 jaar specialiseren wij ons in alles wat met zonwering te maken heeft. U kunt dus vertrouwen op onze expertise! Een onderdeel voor uw zonwering wordt binnen twee werkdagen bij u bezorgd, zodat u het meteen kunt bevestigen. Voor technisch advies neemt u contact op met een van onze specialisten. Vul hiervoor het contactformulier in of bel naar +31(0)26 - 32 74 420. Wij helpen u direct!