Winkelwagen  

Geen producten

€ 0,00 Verzendkosten
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren.

Akkoord

Elektrische rolluik bedieningen / Er zijn 27 producten

Bent u op zoek naar elektrische rolluik bedieningen? Zoek dan niet langer verder! Bij ShadowParts bent u aan het juiste adres voor elektrische rolluik onderdelen. Wij zijn al meer dan 30 jaar gespecialiseerd op het gebied van rolluik onderdelen. Heeft u onderdelen nodig voor uw elektrisch rolluik? Bestel bij ShadowParts en uw rolluik onderdelen worden binnen 2 werkdagen geleverd.

Producten

Weergeven als  

Weergeven als  

Rolluik bediening elektrisch

Is uw rolluik al elektrisch en is er een onderdeel defect? Dan bent u bij ShadowParts aan het goede adres. Wij hebben diverse onderdelen voor rolluiken zoals een rolluikschakelaar, rolluik snoeren, losse draaiknoppen voor een rolluikschakelaar of het binnenwerk van een rolluikschakelaar. Bekijk ons ruime assortiment!

Voordelen elektrische rolluik bediening

Wij hebben onderdelen voor rolluiken met zowel een elektrische als handmatige bediening. Het voordeel van elektrische rolluik bediening is dat u natuurlijk geen moeite hoeft te doen om uw rolluik in of uit te doen. Dit kan eenvoudig met onze afstandsbediening Keygo RTS. Elektrische rolluik bediening kost echter wel meer in aanschafwaarde en onderhoud. Hier krijgt u wel gemak en comfort voor terug.

Rolluikmotor monteren

Heeft u op dit moment een handmatige rolluik bediening en wilt u overstappen naar een elektrische rolluik bediening? Ook hier hebben wij onderdelen voor. Met een gemakkelijk te monteren rolluikmotor en enkele rolluik onderdelen kunt u uw klassieke rolluik eenvoudig elektrisch maken.

Meer dan 30 jaar ervaring in zonwering

ShadowParts heeft al meer dan 30 jaar ervaring met zonneschermen, screens en rolluiken. Wij zijn aangesloten bij het WebwinkelKeur. Dit keurmerk staat voor betrouwbaarheid en veiligheid. Bestellen voor 17:00 betekent meestal dat wij het product de volgende dag kunnen leveren. Zo heeft u uw elektrische rolluik bediening snel in huis!

Wij hebben ook onderdelen voor handmatige rolluik bediening.