Winkelwagen  

Geen producten

€ 0,00 Verzendkosten
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren.

Akkoord

Diversen / Er zijn 8 producten

Markiesonderdelen nodig? Speciaal markieskoord in diversen kleuren verkrijgbaar. Markieskoord 5 mm gekleurd is verkrijgbaar per afgepaste hoeveelheid vanaf 10 meter oplopend met 5 meter tot 40 meter of per volle rol van 200 meter.

Of bent u op zoek naar schoonmaakproducten voor uw rolluik en of zonweringsysteem? Door bepaalde weersomstandigheden kan een scherm snel vervuild raken. Gelukkig bestaat er profielwax, hiermee beschermt u voor gedurende vijf maanden uw gelakte aluminium en of kunststof delen van onder andere rolluiken, zonweringen en uw kozijnen.

Subcategorieën

Producten

Weergeven als  

Weergeven als  

Assortiment Diversen

Wij bieden u een geruim assortiment op het gebied van rolluik onderdelen, zonnescherm- en screen onderdelen. Kwaliteit en hoogwaardige materialen staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. 

Al ruim 30 jaar zijn we gespecialiseerd in zonweringen en rolluiken. Het is dan ook de intentie om onderdelen eenvoudig en voordelig binnen ieders bereik te brengen. Wij zijn een onafhankelijke leverancier, dus kunnen we van alle grote en kleine merken onderdelen leveren.

ShadowParts | Uw specialist in zonweringen, rolluiken, screens en diversen onderdelen.

Bekijkt u ook eens onze onderdelen voor een rolluikzonnescherm of screenDeskundig advies nodig? Neemt u gerust per mail of telefonisch contact op via +31(0)26 - 32 74 420