Winkelwagen  

Geen producten

€ 0,00 Verzendkosten
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren.

Akkoord

Elektrische bediening / Er zijn 17 producten

Zoekt u een goede webwinkel waar u een rolluikmotor kunt kopen? Shadowparts.nl is dé specialist op het gebied van rolluiken en zonweringen, zowel in handmatige en elektrische uitvoeringen. Wij verkopen alles voor uw rolluik, van een rolluikmotor tot een ombouwset. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten de juiste producten zonder zorgen kunnen aanschaffen. Daar is onze service dan ook op gericht; we geven passend technisch advies wanneer u er niet uitkomt en zorgen ervoor dat onze producten direct leverbaar zijn. Kortom, de juiste rolluikmotor kopen, doet u met de uitstekende service van Shadowparts.nl.

Producten

Weergeven als  

Weergeven als  

Uw rolluikmotor weer zo goed als nieuw

Niets is zo vervelend als een kapot rolluik. Wanneer het een elektrisch rolluik betreft, heeft u al snel niet meer de mogelijkheid om het dicht of open te doen. Wanneer u ’s avonds afsluit, wilt u natuurlijk alles ook écht goed afgesloten hebben. Dit geldt ook op een warme zomerdag, wanneer u het koel wilt houden. Geen paniek, want bij Shadowparts.nl kunt u altijd de meest geschikte rolluikmotor kopen. Rolluiken zijn er uiteraard ook met een handmatige bediening. Wilt u bijvoorbeeld de juiste ophangveer of bandopwinder voor dit type rolluik aanschaffen? In onze webwinkel is het allemaal mogelijk.

Ontvang uw producten snel in huis

Bekijk direct ons ruime assortiment en plaats uw bestelling eenvoudig en snel online. Binnen twee werkdagen heeft u de producten in huis en kunt u ermee aan de slag! Wanneer u bijvoorbeeld een specifieke rolluikmotor niet op de website vindt, bestellen wij deze alsnog graag voor u. Neem hiervoor gerust contact met ons op, dan zorgen wij ervoor dat we deze alsnog leveren. Bel naar +31(0)26 - 32 74 420 of vul het contactformulier in en wij helpen u graag verder. Uiteraard staan wij ook klaar om al uw vragen te beantwoorden.