Winkelwagen  

Geen producten

Gratis verzending! Verzendkosten
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren.

Akkoord

Elektrische bediening / Er zijn 30 producten

Is uw rolluik toe aan een nieuwe rolluikmotor? Shadowparts.nl is dé specialist op het gebied van rolluiken en zonwering, zowel in handmatige als elektrische uitvoeringen. U kunt bij ons dan ook alles voor uw rolluik kopen, van een rolluikmotor tot ombouwset. Om ervoor te zorgen dat u de juiste producten aanschaft, richten wij onze service zo in dat u altijd advies ontvangt wanneer u dat wenst. De juiste rolluikmotor kopen doet u dus met behulp van onze uitstekende service!

Producten

Weergeven als  

Weergeven als  

Uw rolluik is zo goed als nieuw met een nieuwe rolluikmotor

Niets is zo vervelend als een defect rolluik. Wanneer het een elektrisch rolluik betreft, heeft u door de kapotte rolluikmotor al snel niet meer de mogelijkheid om het systeem te openen of sluiten. Toch wilt u uw pand in de avond of op een warme zomerdag goed kunnen afsluiten. Er is dan geen reden tot paniek, want bij ons schaft u snel en eenvoudig een nieuwe rolluikmotor aan. Naast een rolluikmotor, kunt u bij ons ook benodigdheden kopen voor een systeem met handmatige bediening, zoals:

Ontvang uw producten snel

Bekijk direct ons ruime aanbod en bestel direct al uw benodigdheden. U heeft uw nieuwe rolluikmotor na het kopen binnen twee werkdagen in huis, zodat u er snel mee aan de slag kunt. Kunt u een product dat u nodig heeft niet op de website vinden? Dan doen wij ons best om dit alsnog te leveren. Neem hiervoor contact op met ons kantoor in Arnhem. Dit doet u via +31(0)26 - 32 74 420 of info@shadowparts.nl. Uiteraard helpen we u ook graag verder bij vragen.