Winkelwagen  

Geen producten

€ 0,00 Verzendkosten
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren.

Akkoord

Handbediening / Er zijn 77 producten

Bent u op zoek naar onderdelen voor de handbediening van uw rolluik? Dan is Shadowparts.nl dé specialist waar u moet zijn om uw handmatige rolluik weer goed te laten functioneren. Al meer dan 35 jaar zijn wij gespecialiseerd op het gebied van zonwering en rolluiken. Als u vandaag bestelt, worden de onderdelen voor de handbediening van uw rolluik binnen twee werkdagen geleverd!

Producten

Weergeven als  

Weergeven als  

Een groot aantal onderdelen voor de handbediening van uw rolluik

Rolluiken zijn op verschillende manieren te bedienen: handmatig, elektrisch en automatisch. Bij handbediening van uw rolluik gebruikt u een bandopwinder, slingerstang of koordopwinder om het rolluik te laten zakken. Bekijk ons ruime assortiment aan onderdelen voor uw handmatige rolluik. Heeft u onderdelen voor uw elektrische rolluik nodig? Bekijk dan de categorie: elektrische rolluik bediening.

Voordelen van de handmatige bediening van een rolluik

Naast het feit dat de handbediening van een rolluik überhaupt goedkoper is dan een elektrische rolluikbediening, is er ook veel minder kans op extra kosten. Zo kan het namelijk voorkomen dat rolluiken met elektrische bediening te maken krijgen met storingen. Een rolluik dat met handbediening werkt, brengt dus ook op lange termijn lagere kosten met zich mee dan een elektrisch bediend rolluik.

Ervaar de snelle levering van onze handmatige rolluikonderdelen

Heeft u snel uw rolluikonderdelen nodig, zoals divers schakelmateriaal? Bestelt u de onderdelen vandaag, dan worden deze binnen twee werkdagen geleverd. Naast onderdelen voor handmatige bediening van uw rolluik, hebben wij ook een breed assortiment zonneschermonderdelen en screenonderdelen. Wij geven u graag advies en informatie over onze producten en de toepassing ervan. Vul het contactformulier in of bel naar +31(0)26 - 32 74 420 om contact op te nemen met onze specialisten.