Winkelwagen  

Geen producten

Gratis verzending! Verzendkosten
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren.

Akkoord

Handbediening / Er zijn 87 producten

Bent u op zoek naar componenten voor de handbediening van uw rolluik? Shadowparts.nl is dé specialist waar u moet zijn om uw handmatige rolluik weer goed te laten functioneren. Al decennialang zijn wij gespecialiseerd op het gebied van zonwering en rolluiken. U profiteert van deze kennis én van het feit dat de artikelen voor de handbediening van uw rolluik binnen twee werkdagen worden geleverd!

Producten

Weergeven als  

Weergeven als  

Alle benodigdheden voor de handbediening van uw rolluik

Een rolluik kan op verschillende manieren bediend worden, met handbediening, maar ook elektrisch en zelfs automatisch. Wanneer uw rolluik werkt met handbediening, is het systeem uitgerust met een bandopwinder, slingerstang of koordopwinder om het rolluik te laten zakken. Wanner deze onderdelen defect zijn, koopt u bij ons snel en eenvoudig vervangende exemplaren. Dit geldt tevens wanneer u zoekt naar benodigdheden voor een elektrisch rolluik.

De voordelen van een handbediend rolluik

Er zitten diverse voordelen aan een handbediend rolluik. Zo is deze manier van bediening goedkoper dan elektrische rolluikbediening, mede doordat er minder kans is op reparatiekosten. U krijgt met een dergelijk rolluik namelijk niet te maken met storingen, enkel met kleine mankementen die u gemakkelijk vervangt met de onderdelen van Shadowparts.nl!

Ervaar onze snelle levering van handmatige rolluikonderdelen

Wilt u snel benodigdheden in huis halen om de handbediening van uw rolluik te repareren? Bestel de onderdelen, zoals schakelmateriaal of rolluikgeleiders, dan vandaag en ontvang deze binnen twee werkdagen. Wij voorzien u graag van advies en informatie over onze producten en de toepassing ervan. Vul hiervoor het contactformulier in, bel naar +31(0)26 - 32 74 420 of stuur een e-mail naar ons kantoor in Arnhem via info@shadowparts.nl.