Winkelwagen  

Geen producten

Gratis verzending! Verzendkosten
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren.

Akkoord

Diverse rolluik onderdelen / Er zijn 65 producten

Shadowparts.nl is dé plek waar u met gemak een ophangveer voor uw rolluik bestelt. Met een groot assortiment aan rolluikonderdelen weet u zeker dat de geschikte onderdelen er tussen zitten. Bovendien profiteert u van snelle levertijden. Kunt u een product, bijvoorbeeld een specifieke ophangveer voor uw rolluik, niet op de website vinden? Neem dan contact met ons op en wij zoeken uit of het te bestellen is.

Subcategorieën

Producten

Weergeven als  

Weergeven als  

Met de juiste ophangveer werkt uw rolluik weer naar behoren

Een ophangveer gebruikt u om de lamellen aan de bovenbuis van het rolluik te bevestigen. Bij Shadowparts.nl vindt u alleen ophangveren van stevig materiaal, zodat ze lang meegaan. Onderdelen die snel kapot gaan zorgen immers voor veel frustratie. Dit geldt uiteraard ook voor andere onderdelen, zoals rolluikbanden en bandopwinders. Daarom zorgen wij ervoor dat voor ieder type rolluik snel het juiste onderdeel besteld kan worden, zodat u niet lang zonder zonwering hoeft te zitten.

Een specialist in zonwering en bedieningsonderdelen

Wij zijn al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in zonwering. Van elektrische rolluiken tot handmatige zonneschermen, voor elk systeem vindt u passende onderdelen om de bediening op lange termijn weer soepel te krijgen. Wij leveren uw bestelling binnen twee werkdagen, geven u graag het beste advies en bekijken met u de mogelijkheden wanneer u specifieke onderdelen nodig heeft. Bestel direct online of bel voor vragen naar +31(0)26 - 32 74 420. Of vul het contactformulier in.