Lekker tijdens je vakantie op een zonnig terrasje zitten, maar wel in de schaduw van een mooi terrasscherm natuurlijk. Want iedereen weet dat de zon soms te fel is voor je huid en ogen. Dan is het maar beter om je er tegen te beschermen. Hevig geïnteresseerd kijken naar de constructie van het scherm kan ik nooit onderdrukken, ik moet altijd even kijken hoe het werkt, of het nog heel is en of we thuis ook zoiets kennen. O ja, dat onderdeel verkopen wij ook in onze webshop bedenk ik me en maak er dan gauw een foto van. Zozeer ben ik en zijn wij gedreven, na 30 jaar zonwering en rolluiken maken en verkopen, in ons vak.


Niet alleen op onze vakanties, maar ook in onze directe omgeving (Arnhem) zien we woningen met kapotte zonweringen of rolluiken. Zonde is het als je je bedenkt dat je meestal met een eenvoudige reparatie weer optimaal plezier kunt krijgen van je bestaande aanschaf. Zoiets hoeft ook niet duur te zijn vinden wij en zeker niet als je het zelf kunt fixen! Daarom groeit onze passie voor het zonwering- en rolluik vak steeds verder naarmate wij meer onderdelen beschikbaar kunnen stellen voor reparatie van bestaande systemen. We vinden het ook goed om in deze wegwerpmaatschappij een praktisch alternatief te kunnen bieden.


Deze vernieuwde webshop zal de toegankelijkheid en keuze verder vergroten.
We zullen, mede na aanleiding van uw opmerkingen, wekelijks thema's en onderdelen bespreken die de toepassing van onze onderdelen verduidelijken.


Ons Motto: Onderdelen eenvoudig en voordelig binnen ieders bereik brengen.