Winkelwagen  

Geen producten

€ 0,00 Verzendkosten
€ 0,00 Totaal

Afrekenen

Wij gebruiken cookies om onze website te verbeteren.

Akkoord

Rolluik motor ombouwset

Rolluik motor ombouwset Vergroten

Rolluik motor opbouwset, voor het elektrisch maken van uw rolluik.

Meer details

€ 140,00 incl. btw

Met deze Rolluik ombouw set bouwt u eenvoudig uw rolluik om een naar elektrische besturing.

De inhoud van dit pakket:

- Rolluik ASA motor

- Adaptie en meenemer

- Motorsteun

 

 

Wat moet u er nog bij bestellen om uw rolluik elektrisch te maken? We hebben alle nodige artikelen hieronder toegevoegd bij ''bijbehorende producten''. 

- Anti optil ophangveren,  deze veren zijn geschikt voor deze motor, omdat deze motor in de op en neer richting een mechanise aanslag nodig heeft. 

- Schakelmateriaal, keuze uit: Opbouw of inbouw. Leverbaar in de kleuren wit of crèmewit.

- 230 volt netsnoer incl. aangegoten stekker. Verkrijgbaar in 3 en 5 meter.

 

 

Belangrijke informatie!

Bereken het oppervlakte van uw pantser zo nauwkeurig mogelijk, aan de hand van het oppervlakte wordt de kracht van de motor berekend. Een te lichte motor of een te zware motor zal geen lange levensduur hebben. 

 

Het kan zijn dat u 1 a 2 lamellen moet verwijderen uit het pantser. Wanneer het pantser gesloten is moet de bovenste lamel tot halverwege de kast zijn. Is het pantser te hoog, verwijder dan 1 a 2 lamellen.

 

Maak de juiste keuze bij het bestellen van de anti optil veren. Bij deze motor kunt u alleen de anti optil veren gebruiken. Dat heeft te maken met de mechanische aanslag van de motor. De anti optil veren zijn in drie varianten te bestellen: 1 element, 2 elementen en 3 elementen. Dit is de lengte van de veer. Aan de hand van uw kapmaat kunt u de juiste keuze maken.

 

Kapmaat Aantal elementen
115mm-150mm 1 element
155mm-180mm 2 elementen
185mm-210mm 3 elementen

 

Plaats de veren maximaal 70 cm uit elkaar. De twee buitenste veren moeten op 10cm van de rand geplaatst worden. Bepaal aan de hand hiervan hoeveel veren u nodig heeft. Eerder 1 extra dan 1 te weinig.

 

 

Het aansluiten van een elektrich rolluik op de 230 Volt voedingsspanning doet u veiliger met een kant en klaar aangegoten stekker. Het schakelmateriaal is te verkrijgen in opbouw en inbouw. In de kleuren wit en crèmewit.

 

 

De rolluikmotor herkent de eindposities waardoor het automatisch stopt als het de boven of onderkant heeft bereikt. De motor voor rolluiken beschikt over vastvriesbeveiliging en hindernisherkenning waardoor uw rolluik beter beschermd is.

Deze rolluik motor is alleen geschikt voor een as 8kant60. In de meeste gevallen is een rolluik met bandbediening samengesteld met een as 8kant40. Houdt hier dus goed rekening mee. U kunt eenvoudig een as 8kant40 omwisselen met een as 8kant60. Bestel hierbij wel een prop 8kant60 met precisielager. 

 

 

Bij ''downloads'' is een handleiding te downloaden voor het afstellen van de motor. Ook kunt u de instructievideo bijkijken die een goed beeld geeft van het ombouwen naar een elektrisch rolluik.

 

 

Bijbehorende producten