...
Ons bedrijf

Welkom bij Shadowparts.nl, dé online winkel voor hoogwaardige onderdelen van zonwering en rolluiken. Als trots onderdeel van Alutech Arnhem, een productiebedrijf met meer dan 38 jaar ervaring in het vervaardigen van zonwering en rolluiken, brengen wij onze uitgebreide kennis rechtstreeks naar particulieren die zelf hun zonnescherm, screens, rolluiken, of markiezen willen repareren.

De geboorte van onze webshop, Shadowparts.nl, vond plaats als reactie op de groeiende vraag naar losse onderdelen. Wij begrijpen dat uw zonwering of rolluik na verloop van tijd wellicht reparatie of vervanging nodig heeft. Daarom bieden wij een ruim assortiment aan producten van gerenommeerde merken zoals Somfy, Selve, Heroal, Alulux, Brel, en Simu.

Wat ons onderscheidt, is de eenvoud waarmee u bij Shadowparts.nl de benodigde onderdelen kunt bestellen. Onze uitgebreide selectie maakt het mogelijk om specifieke onderdelen te vinden voor uw kapotte zonnescherm of rolluik. Veilig online betalen wordt gegarandeerd door onze diverse betaalmogelijkheden.

Bij Shadowparts.nl streven we ernaar om uw bestelling snel en efficiënt te verwerken en verzenden, zodat u snel kunt genieten van een optimaal functionerende zonwering of rolluik. Ons toegewijde team staat altijd paraat om eventuele vragen over ons bedrijf of onze producten te beantwoorden. U kunt eenvoudig contact met ons opnemen, en we staan klaar om u te assisteren.

Kies voor Shadowparts.nl en ervaar de combinatie van hoogwaardige producten, gebruiksgemak en uitstekende klantenservice. Wij zijn uw partner in het behoud en de verbetering van uw zonwering en rolluiken!

Contactgegevens: 

E-mail: info@shadowparts.nl 

Tel: +31(0)26 - 32 74 420

Verzonden binnen 1 werkdag

Het product is snel binnen want verzonden binnen 1 werkdag!

Veilig betalen, ook achteraf

Betaling is mogelijk via iDeal, Sofort, Bancontact en creditcard

Kundig en betrokken

Meer dan 30 jaar ervaring, u kunt uw bestelling ook ophalen bij ons magazijn!

Selecteer een Afleverpunt